Menu
Clinic StreetWise bij Olympisch Stadion

Clinic StreetWise bij Olympisch Stadion

Afgelopen week vond op de Olympiaschool in Amsterdam Zuid het Ajax StreetWise scholenproject plaats. Woensdagmiddag 14 maart in Amsterdam West op de Wiltzanghlaan volgt er een nieuwe clinic. Zorg dat je erbij bent!

Alle kinderen op de Olympiaschool hebben een week lang Ajax-lessen gevolgd. Op woensdag 14 maart wordt Ajax StreetWise in het stadsdeel West afgesloten via de Ajax StreetWise Clinic waaraan alle basisschoolkinderen uit Amsterdam West (in de leeftijdscategorie 10-12 jaar) mee kunnen doen! Zij maken kans om door Ajax-scouts geselecteerd te worden voor het stadsdeelteam Amsterdam West.

Eind januari stond er in Amstedam Noord een clinic op het programma. De kids die die middag de kou trotseerden beleefden een geweldige Ajax-voetbalmiddag waarbij zij zelfs gecoached werden door de Ajacieden Thulani Serero en Mats Rits. Tijdens de clinic volgden de kinderen een heuse Ajax training met oefeningen die voor het gemak genoemd werden naar spelers; de 'Sulejmani' als dribbeloefening, en het klemvast houden van de bal als de 'Vermeer'.

Kijk voor alle over info over de clinic op 14 maart en de data van de overige clinics op www.ajaxstreetwise.hyves.nl. Deelname is gratis! Ajax StreetWise is samen Leren, samen voetballen. Een project van de Ajax Foundation, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor AEGON.

Ajax StreetWise op Hyves

Thulani Serero en Mats Rits hadden het naar hun zin met alle kids. Thulani Serero en Mats Rits hadden het naar hun zin met alle kids.