Menu
CL-kaarten nu ook los verkrijgbaar

CL-kaarten nu ook los verkrijgbaar

Kaarten voor de thuiswedstrijden van Ajax in de Champions league zijn vanaf donderdag ook los verkrijgbaar. De laatste thuiswedstrijd is op 21 november. Dan neemt Ajax het op tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd start om 20:45 uur.

Ajax heeft dit seizoen een unieke poule in de Champions League geloot. Alle tegenstanders zijn afgelopen seizoen kampioen geworden van hun thuisland. Borussia Dortmund werd met een straatlengte voorsprong op Bayern München al ruim voor het einde van het seizoen landskampioen.

Vele malen spannender was het kampioenschap van Manchester City afgelopen seizoen. Op de laatste speeldag stonden Manchester City en Manchester United gelijk in punten. Terwijl Manchester United met 1-0 won van Sunderland, stond Manchester City met 1-2 achter tegen Queens Park Rangers. In de 92e minuut scoorde Edin Dzeko de gelijkmaker en in de 94e minuut scoorde Sergio Aguero de 3-2 waardoor Manchester City won en op doelsaldo voor de eerste keer in 44 jaar kampioen werd van Engeland.

Real Madrid won afgelopen seizoen de Primera División met een record aantal doelpunten van 121. Dit kampioenschap was de tweede titel onder José Mourinho.

Vanaf heden zijn kaarten ook per wedstrijd te koop. Kaarten zijn ook beschikbaar in de Ajax Experience Rembrandtplein.


Tekst: Ajax.nl

Klik hier om kaarten te kopen voor Ajax - Manchester City

Klik hier om kaarten te kopen voor Ajax - Borussia Dortmund