Menu
Clubkostuum 'ingetogen brutaal'

Clubkostuum 'ingetogen brutaal'

De Ajacieden lopen er ook dit seizoen weer piekfijn gekleed bij. Sponsor Oger stak alle selectieleden, inclusief de technische staf, vandaag in een fonkelnieuw clubkostuum. De keuze voor komend seizoen is ingetogen, maar brutaal.

Kleedkamer 2 in de Amsterdam ArenA had maandag wel iets weg van een catwalk. De Ajacieden pasten hun pakken en schoenen. Ook met de stropdassen, sokken en overhemden zit het komend seizoen helemaal goed. ,,Er is gekozen voor een ingetogen, rijke uitstraling’’, vertelt Marc de Boer van Oger. ,,Het oogt brutaal. Met Amsterdamse flair.’’ Edgar Davids, Jaap Stam en Klaas Jan Huntelaar vertegenwoordigden de selectie tijdens het uitkiezen van alle kleding. De Ajax-directie, de specialisten van Oger plus trainer Henk ten Cate stonden de spelers bij in hun keuzes. Kleedkamer 2 in de Amsterdam ArenA had maandag wel iets weg van een catwalk. De Ajacieden pasten hun pakken en schoenen. Ook met de stropdassen, sokken en overhemden zit het komend seizoen helemaal goed. ,,Er is gekozen voor een ingetogen, rijke uitstraling’’, vertelt Marc de Boer van Oger. ,,Het oogt brutaal. Met Amsterdamse flair.’’ Edgar Davids, Jaap Stam en Klaas Jan Huntelaar vertegenwoordigden de selectie tijdens het uitkiezen van alle kleding. De Ajax-directie, de specialisten van Oger plus trainer Henk ten Cate stonden de spelers bij in hun keuzes.
Oud-Ajacied Ronald de Boer keerde vandaag kort terug bij zijn oude club. De Boer nam ook een kijkje bij het passen van de clubkostuums. Tussen het passen door maakte de oud-speler een babbeltje, in het Spaans, met Gabri en de nieuwste aanwinst Ismael Urzaiz.
Ronald de Boer in gesprek met Urzaiz. De Spanjaard was zichtbaar onder de indruk van de service van de Oger-medewerkers en de hoge kwaliteit van de kleding. De pakken zijn in Italië gemaakt.
Het clubkosttum van een keeper vergt traditioneel de meeste centimeters kostbare stof. Erik Heyblok is de langste van de drie keepers in de selectie. Met zijn schoenmaat 45 behoort Heyblok ook wat schoeisel betreft, letterlijk, tot de ‘grootste’ Ajacieden. De badslippers werden iets later ingeruild voor een paar fraaie schoenen.
Na de passessie kregen de Ajacieden hun clubkostuum mee naar huis. George Ogararu bedankt een medewerker van Oger voor de service. De Ajacieden lopen er dit seizoen gegarandeerd modieus en verzorgd bij!
De kleedkamer fungeerde tijdelijk ook als magazijn voor de vele schoenendozen van Oger.