Menu
Clubnieuws 7

Clubnieuws 7

Eind november zal Ajax Clubnieuws 7 verschijnen, de laatste editie in 2015. Wat kunt daar zoal in aantreffen?

Het blad opent met een cover, geheel gewijd aan de mooie prestatie van de A1 (o/19), voor de UEFA Youth League, door de eerste wedstrijd uit tegen Spartak Moskou, te winnen (0-3). Dat zou voldoende moeten zijn voor een plaats in de volgende ronde mits er ook op 25 november op de Toekomst goed gepresteerd wordt, wanneer onze gasten uit Rusland op bezoek komen.

In een interview laat algemeen directeur Dolf Collee zijn gedachten de vrije loop over wat hij in de komende periode hoopt te bereiken; bijvoorbeeld dat de ArenA en de Toekomst weer meer tot elkaar groeien. Dat mensen ook meer lachen. Ook dat er meer duidelijkheid komt over elkaars verantwoordelijkheden. En hoe elkaar wel aan te spreken en elkaar daarop af te rekenen. ‘Anders word je steeds meer een speelbal van de emotie die het zakelijke soms in de weg staat’, aldus Collee.

Op straat

De wisselvalligheid van Jong Ajax komt aan bod terwijl uit het verleden het al weer een eeuw geleden is dat Jack Reynolds als trainer bij Ajax 25 jaar lang de scepter zwaaide. Spits Loek den Edel komt aan het woord over zijn eerste doelpunt voor Ajax op 12 december 1954 in de rubriek 'Altijd Ajacied'.

Bij de Ajax Vrouwen wordt Vita van der Linden gevraagd waar zij het voetballen heeft geleerd (‘Op straat’) en hoe zij studie en topsport goed weet te combineren.

Er wordt volop aandacht besteed aan de Ajax Run 2015 met ruim 3000 deelnemers en aan het zaterdag-seniorenvoetbal, van hoog tot laag, van Ajax 1 t/m Ajax 5. Verder laat het Verenigingsleven wat beelden zien van de 70ste Reünie van de Bordjesclub, en wordt met foto’s van Ajax - Roda JC ons medeleven getoond aan ons erelid Johan Cruijff die met ernstige medische problemen heeft te maken.

Dit en nog veel meer kunt u verwachten in Ajax Clubnieuws 7 dat rond 24 november bij u in de bus zal vallen.

Tijn Middendorp, Eindredacteur