Menu
Collecte goede doel bij Ajax - Heracles

Collecte goede doel bij Ajax - Heracles

Rondom de thuiswedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo zal er zondag in de Amsterdam ArenA worden gecollecteerd voor het Fonds Gehandicaptensport.

Voor mensen met een handicap zijn dagelijkse activiteiten zoals traplopen, pinnen en boodschappen doen niet zo vanzelfsprekend. Om beter om te kunnen gaan met de dagelijkse barrières en de handicap is sporten belangrijk. Sport maakt je op een leuke manier fysiek en mentaal sterk. Fonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor alle gehandicapten mogelijk te maken.

Van het geld dat Ajax en AEGON ophalen, financiert Fonds Gehandicaptensport projecten om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken. Vorig jaar ging het geld naar een groot voetbaltoernooi voor G-voetballers en naar de Special Olympics Regionale Spelen. Dit jaar zullen wederom mooie en zinvolle doelen worden geselecteerd. Steun net als AEGON en Ajax Fonds Gehandicaptensport en stort een bijdrage op Gironummer 5855. Of sms SPORT naar 4333 voor een eenmalige bijdrage van 2 euro.

De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan Fonds Gehandicaptensport. De opbrengst van de collecte komt geheel ten goede aan Fonds Gehandicaptensport.