Menu
Column Lucky

Column Lucky

Het is alweer even geleden, maar in mijn tweede column wil ik toch kort stilstaan bij het 31ste kampioenschap van Ajax.

Ik ben zo blij voor alle spelers die hebben meegeholpen aan deze fantastische prestatie! Na een lange eindspurt kon Ajax op 2 mei eindelijk weer de schaal omhoog houden. Natuurlijk was ik daar ook bij en ik heb dit met alle supporters goed gevierd.

Maar de tijd tikt verder en zo ook voor de Ajax Kids Club. Er staan evenementen op het programma en allerlei andere leuke dingen. Zo kun je dit weekeinde naar de Copa Amsterdam (1, 2 en 3 juni), waar leden van de Ajax Kids Club om 10.00 uur in het Olympisch Stadion een voorwedstrijd tegen de kidsclub van AZ spelen. Ik ga zeker kijken!

Hou je meer van een strandsfeertje, dan kun je op zaterdag 2 juni ook een kijkje nemen bij het Beachsoccer-toernooi op de Dam in Amsterdam. Tussen 09.00 en 12.30 uur strijden leden van de Ajax Kids Club om een plekje in de finale.

Als het Nederlands elftal speelt, dan zijn we altijd allemaal even één. Daarom hebben wij een leuke EK-actie op de site staan. Ben jij ervan overtuigd dat jij het allerbeste voetbaltrucje kunt doen? Laat zien en upload jouw truc! Dan maak je kans op een trainingssessie met Robin van Persie in Engeland. Klik HIER voor meer informatie.

Van allerlei activiteiten van de Ajax Kids Club en haar leden worden foto’s op www.ajaxkidsclub.nl/foto geplaatst. Downloaden kan op groot formaat zodat je lekker lang kunt nagenieten van wat je hebt meegemaakt. Wil jij actuele informatie over de Ajax Kids Club ontvangen? Meld je dan via de Homepage aan voor Kids Mail. Via deze nieuwsbrief kun je deelnemen aan exclusieve prijsvragen en weet jij als eerste wat er speelt bij de Ajax Kids Club!

Een heleboel spelers zijn nu lekker even op vakantie, maar vanaf eind juni worden er ook weer oefenwedstrijden in het land gespeeld. De kampioensschaal komt ook mee hebben wij gehoord, dus neem je fototoestel mee! Zodra wij meer weten over data en locaties, plaatsen wij dit op de Ajax Kids Club-site in de evenementenkalender. Kom lekker kijken naar Ajax in de voorbereiding en bekijk het nieuwe shirt voor seizoen 2012-2013 en eventueel nieuwe spelers!

Het nieuwe seizoen wordt volgens traditie geopend met de Ajax Open Dag. Altijd een groot spektakel en het lijkt me leuk om dat met zoveel mogelijk Ajax Kids Club-leden te vieren. Een exacte datum is nog niet bekend, maar zodra wij meer weten, melden wij ook dit natuurlijk in de evenementenkalender op de site! Er zal die dag van alles te zien zijn, zoals de presentatie van de Ajax-spelers en je kunt lekker spelen in het Kids Dorp.

Ik heb er zin in en hoop jullie tegen te komen bij Ajax of in het land!