Menu
Column Rik van den Boog

Column Rik van den Boog

Rik van den Boog heet voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam alle supporters welkom met een column. Lees hier de bijdrage van de algemeen directeur.

Beste Ajacieden,

Vandaag vervolgen we onze koers in de Nederlandse competitie. We ontvangen Sparta Rotterdam in de Amsterdam Arena. We hebben nu drie competitiewedstrijden gespeeld en die waren alle drie hartstikke spannend. Vorige week wisten we niet te winnen van PSV. We maakten drie doelpunten in Eindhoven, maar dat was niet genoeg. Het maakt duidelijk dat we vandaag heel scherp moeten zijn en niet mogen verslappen!

Tijdens deze wedstrijd is er een zichtbare verandering in het stadion. Deze verandering heeft betrekking op ons stadionprogramma. Omdat wij de supporters die naar het stadion komen om de club te steunen zo belangrijk vinden doen wij er veel aan om de wedstrijd en alles daaromheen zo interessant mogelijk te maken. We huren artiesten in, vullen de rust met de Fun Games van de Kids Club en willen jullie overal van op de hoogte houden. Hiervoor gebruiken we de bekende grote schermen aan de noord- en zuidzijden van het stadion. Een van de bestaande schermen is nu vervangen door een nieuw scherm van Sony dat nog veel groter is en beter. En met als bijkomend voordeel dat op de achterzijde ook beelden worden uitgezonden en je dus niet meer tegen een saaie achterkant zit te kijken. Het tweede scherm wordt ook snel geplaatst. Op die manier kan iedereen in het stadion van de herhaling een mooi doelpunt of een prachtige actie terugzien.

De sfeer in het stadion is belangrijk en we zijn samen bepalend als het hierop aankomt. Wij als club allereerst door het spel en de inzet op het veld, maar ook met bijvoorbeeld het hierboven genoemde stadionprogramma. En jullie bijdrage als supporters is de steun aan het elftal.

Heel veel plezier bij de wedstrijd.


Rik van den Boog
Algemeen Directeur