Menu
Column Rik van den Boog

Column Rik van den Boog

Rik van den Boog heet voor aanvang van de laatste thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo alle supporters welkom met een column. Lees hier de bijdrage van de algemeen directeur.

Beste Ajacieden,

Ajax - VVV 7-0, dat was niet mis. We behaalden vorig weekend niet alleen onze grootste overwinning dit seizoen maar ook die van alle clubs in de Eredivisie. De dagen daarna maakten duidelijk dat de competitie nog niet beslist is. Veel mensen die Ajax volgen dachten enkele maanden geleden nog dat de derde plaats het hoogst haalbare was. De nummer vier hijgde in onze nek. Nu staan we na een imposante inhaalslag tweede. Er bestaat een kans dat we de ‘dubbel’ winnen. Het is al een tijd duidelijk dat we er goed in zijn om thuis met grote cijfers te winnen. We stevenen af op 100 doelpunten in één seizoen, een knappe prestatie. Wel jammer dat je met zoveel gemaakte goals niet bovenaan staat in de competitie. Het geeft aan hoe hoog het niveau van onze medestrijders is. FC Twente heeft dit seizoen maar twee wedstrijden verloren, waaronder de wedstrijd die ze hier speelden tegen ons (3-0).

Vandaag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. In de competitie ontvangen we Heracles Almelo. Na afloop zijn er nog enkele huldigingen dus ik hoop dat het een lange en gezellige middag wordt. We hebben er dit seizoen voor gezorgd dat de ArenA weer bekend staat als een sfeervolle en onneembare vesting voor iedereen die hier op bezoek komt. Dit is ons stadion en hier zijn wij de baas. Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle support die jullie hebben gegeven. Samen hebben we ervoor gezorgd dat we zo kunnen afsluiten. Het proces voor het verlengen van de seizoenkaarten loopt alweer op volle toeren. Ik hoop jullie allemaal terug te zien volgend seizoen!

Veel plezier bij de wedstrijd van vandaag.

Rik van den Boog
Algemeen directeur