Menu

Cruz met GBA niet langs Beveren

Daniel Cruz bleef met Germinal Beerschot Antwerpen bij Beveren steken op 0-0. Petri Pasanen stond weer in de basis bij Portsmouth, dat verloor van Everton.

Zoals vaker kwam Daniel Cruz na een dik uur in het veld bij GBA. De van Ajax gehuurde middenvelder kon zijn ploeg niet aan de zege helpen tegen Beveren. De thuisploeg had uitgerekend in doelman Copa zijn beste man en die zorgde dat GBA niet tot scoren kwam ondanks een veldoverwicht.

Petri Pasanen en zijn team Portsmouth zijn in uitwedstrijden niet op hun best. De ploeg van de van Ajax gehuurde verdediger ging in Liverpool bij Everton met 1-0 onderuit. Voor Everton trof wonderkind Wayne Rooney laat in de wedstrijd doel en duwde daarmee Portsmouth dieper in de degradatiezorgen.
Arsenal kwam door het verlies van concurrent Manchester United bij stadsgenoot City nog vaster op de eerste plaats in de Premier League. Zelf won de ploeg van oud-Ajacieden Dennis Bergkamp en Nwankwo Kanu met 2-0 van Blackburn Rovers.

Ex-Ajacied Clarence Seedorf zorgde ervoor dat AC Milan verder uitliep op de achtervolgers. Seedorf scoorde twee keer in de 3-1 overwinning van Milan bij nummer drie Juventus. As Roma, de nummer twee, stelde teleur door met 2-2 gelijk te spelen tegen Udinese.

FC Barcelona blijft in de Spaanse competitie zijn opmerkelijke zegereeks voortzetten. Het elftal van trainer Frank Rijkaard won met 2-0 bij Real Murcia.