Menu
Cuenca hervat groepstraining

Cuenca hervat groepstraining

Isaac Cuenca heeft donderdag voor het eerst weer met de groep meegetraind. De 21-jarige huurling van FC Barcelona is hersteld van zijn knieblessure en kan zich nu rustig richten op zijn rentree in Ajax 1. Het is nog niet bekend of hij dit weekend al bij de wedstrijdselectie zal zitten.

Cuenca trainde ruim een uur met de groep mee. Net als Ryan Babel, die afgelopen zondag tegen NEC zijn rentree maakte, liet hij het partijspel aan zich voorbij gaan. Vanaf de zijlijn zag hij hoe zijn teamgenoten zich na twee vrije dagen in het zweet werkten.

Ajax wil geen overhaast risico met Cuenca nemen. Om die reden is het op dit moment nog niet zeker of hij er dit weekend tegen Heracles weer bij zal zijn. De aanvaller speelde tot dusver twee competitieduels voor Ajax. De afgelopen weken stond hij aan de kant met een knieblessure.

Ajax - Heracles Almelo begint zondag om 16:30 uur in de Amsterdam ArenA. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Assistent-coach Dennis Bergkamp in gesprek met Christian Eriksen. Assistent-coach Dennis Bergkamp in gesprek met Christian Eriksen.
Ajax bereidt zich voor op de wedstrijd tegen Heracles. Ajax bereidt zich voor op de wedstrijd tegen Heracles.
Lachende gezichten (1). Lachende gezichten (1).
De training was donderdag openbaar toegankelijk voor supporters. De training was donderdag openbaar toegankelijk voor supporters.
Lachende gezichten (2). Lachende gezichten (2).