Menu
Cvitanich traint mee met de groep

Cvitanich traint mee met de groep

Met Dario Cvitanich gaat het de goede kant op. De aanvaller deed zondag mee aan de uitlooptraining van de selectie en hervatte dinsdag de groepstraining.

Dario Cvitanich en Evander Sno lessen de dorst. Dario Cvitanich en Evander Sno lessen de dorst.

Of Cvitanich woensdag mee afreist met de selectie naar Birmingham, waar donderdag de UEFA Cupwedstrijd tegen Aston Villa op het programma staat, is nog niet bekend. Cvitanich deed alle oefeningen mee, ook de grote partij aan het eind van de training.

Bij Ajax staat momenteel alles in het teken van de confrontatie met Aston Villa. De laatste training voor het vertrek naar Engeland verliep prima. ,,We hebben goed en scherp getraind”, vertelde Jan Vertonghen aan Ajax TV. ,,Aston Villa is een sterke tegenstander. Ik verwacht een hele leuke, spannende wedstrijd.”

Ajax vliegt woensdagochtend naar Birmingham. ’s Avonds staat er op Villa Park, het stadion van Aston Villa, nog een (besloten) training op het programma. Dat is de laatste test voordat er donderdagavond (21.15 uur) wordt afgetrapt.

Jan Vertonghen verwacht een spannend duel met Aston Villa. Jan Vertonghen verwacht een spannend duel met Aston Villa.

Wil je alles weten over hoe het Ajax vergaat in Birmingham?
Houd dan Ajax.nl en Ajax TV in de gaten. Klik hier om naar de website van Ajax TV te gaan >>

Marco van Basten bereidt zijn spelers voor op de confrontatie met Aston Villa. Hier is hij in gesprek met Thomas Vermaelen. Marco van Basten bereidt zijn spelers voor op de confrontatie met Aston Villa. Hier is hij in gesprek met Thomas Vermaelen.