Menu
D2 goed teruggekomen uit Barcelona

D2 goed teruggekomen uit Barcelona

Terug uit Barcelona weer in de realiteit van de normale competitie, stond op 6 april Hoofddorp op het programma. Tegen Hoofddorp was iets recht te zetten na de 1-1 in de thuiswedstrijd. En dat lukte, 4-0 is een mooie uitslag voor een uitwedstrijd. Een prima wedstrijd was het, waarin het goede spel dat in Barcelona te zien was ook nu op de mat werd gelegd. Het scoreverloop is regelmatig over de wedstrijd verdeeld: er werd gescoord in de 6e, de 13e, de 23ste en de 45ste minuut.

Hoofddorp s.v. D1 - Ajax D2 (0-4)

Hoofddorp begon de wedstrijd met veel druk naar voren maar we voetbalden ons er knap onder uit en in de 6e minuut kon Enric scoren nadat de keeper een schot van Luc had losgelaten.

Enric nam ook de tweede goal voor zijn rekening, nadat de bal uit een kluts met Luc voor zijn voeten belandde, na een verre trap van Paul uit de achterhoede vandaan naar de rand van het strafschopgebied van Hoofddorp.

Onze jongens kwamen geen minuut in gevaar en hadden voortdurend het beste van het spel. Na mooi combinatievoetbal via Samir kon Enric fraai passen op Luc die in de 23ste minuut 3-0 op het scorebord zette.

In de tweede helft werd iets gas terug genomen en veel gewisseld. Het spel bleef echter erg goed maar er werd minder gescoord. Het goede spel leidde nog wel tot de 4-0. In de 45ste minuut zette Brooklyn met een goede pass Emma aan het werk. Zijn voorzet werd nog even door een speler van Hoofddorp aangeraakt waarna de doorgelopen Brooklyn de door hem opgezette aanval wist af te ronden.

Weer een verdiende overwinning, behaald met goed voetbal.

Hoofddorp s.v. D1 - Ajax D2 (0-4)

0-1 (6') Llansana Beuse
0-2 (13') Llansana Beuse
0-3 (23') de Kruijs (Llansana Beuse)
0-4 (45') van Doorneveld (Akotai)

Verslag: Mike Harman