Menu
Dagboek De Lutte (1): De aankomst

Dagboek De Lutte (1): De aankomst

Ajax kwam maandagmiddag aan in De Lutte. Geheel volgens traditie verblijft de selectie in Landhuishotel De Bloemenbeek. Directeur Raymond Strikker en zijn team stonden klaar om de Ajacieden welkom te heten. Zij zullen de hele week zorgen dat het de ploeg van Martin Jol aan niets ontbreekt.

Even na drie├źn draaide de bus van Ajax het terrein van De Bloemenbeek op. Naast het personeel van het hotel en enkele speciale gasten die Ajax een warm hart toedragen, was er ook een delegatie van sv De Lutte, waar de selectie deze week de trainingen afwerkt, present om de Ajacieden te verwelkomen. Ajax en met name trainer Martin Jol werden middels een spandoek een hart onder de riem gestoken.

Het was een weerzien met oude bekenden, maar niet alles is zoals altijd in het trainingskamp van Ajax. Zo is er een zaal in het hotel volledig ingericht als fitnessruimte, zodat ook in De Lutte het speciaal opgestelde trainingsprogramma onverminderd doorgang kan vinden.
Nadat alle teamleden hun kamers hadden betrokken en alle andere ruimtes waren klaargemaakt, gingen de spelers rusten. Om 18.00 uur is de eerste trainingssessie op het veld van sv De Lutte.

De bus met de selectie van Ajax arriveerde even na 15.00 uur. De bus met de selectie van Ajax arriveerde even na 15.00 uur.
Ajax slaat zijn kamp tot zaterdag op in De Lutte. Ajax slaat zijn kamp tot zaterdag op in De Lutte.
Maarten Stekelenburg wordt welkom geheten door hoteleigenaar Raymond Strikker (midden). Maarten Stekelenburg wordt welkom geheten door hoteleigenaar Raymond Strikker (midden).