Menu
Dagboek De Lutte (1): De aankomst

Dagboek De Lutte (1): De aankomst

Ajax zette maandagmiddag voet op inmiddels zeer vertrouwde bodem. De Amsterdammers kwamen aan in Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte, waar de club de hele week zijn trainingskamp opslaat.

Eigenaar Raymond Strikker en zijn team heetten de vrienden uit Amsterdam weer hartelijk welkom. De Ajacieden vinden in De Bloemenbeek de bekende en gewaardeerde rust en comfort. Tot en met zaterdag hoeft de selectie van Henk ten Cate aan niets anders te denken dan voetbal. Dit middels een serie trainingen op het veld van SV De Lutte, dat er weer piekfijn bijligt voor de Amsterdamse oefensessies. Ook werkt Ajax deze week een drietal oefenwedstrijden af. Maandagavond in Goor tegen GFC, woensdag in Oldenzaal tegen Quick ´20 en zaterdag in Deventer tegen Go Ahead Eagles.

De selectie die neerstreek in het broeierige Twente is, op eventuele nieuwe aanwinsten na, compleet. Dat betekende dat ook Hedwiges Maduro en Robbert Schilder er weer bij zijn. Beide spelers van Jong Oranje kregen na het winnen van de Europese titel iets langer vrij en voor hen is het trainingskamp in De Lutte echt het begin van het seizoen.

Kort na aankomst deelt Urby Emanuelson een handtekening uit. Kort na aankomst deelt Urby Emanuelson een handtekening uit.