Menu
Dagboek De Lutte (12): Laatste training

Dagboek De Lutte (12): Laatste training

Ajax trainde zaterdagmorgen voor het laatst in De Lutte. De spelers die ’s middags in actie komen tegen SV Huizen oefenden op corners en vrije trappen. Daarna was het tijd om afscheid te nemen van alle vriendelijke mensen in De Lutte.

Vrijwel de hele groep was zaterdagmorgen op het trainingsveld van sv De Lutte. De Ajacieden die in de selectie zitten voor het oefenduel met sv Huizen (zaterdag om 16.00 uur) trainden onder leiding van Martin Jol allerlei varianten van hoekschoppen en vrije trappen. Miralem Sulejmani en Ismaïl Aissati waren de spelers die van Jol de voorzetten moesten geven.

Intussen liet trainer Michael Lindeman de Ajacieden die niet oefenen tegen de amateurs een parcours lopen, want elke dag wordt gebruikt om aan de conditie te werken. Nu een uurtje vond Jol het genoeg. De aanwezige Ajax-fans kregen nog een keer de kans om een handtekening te bemachtigen en/of op de foto te gaan met hun helden.

Toen de laatste training in De Lutte er op zat, keerde de selectie terug naar landhuishotel De Bloemenbeek, waar de Ajacieden de hele week weer uitstekend verzorgd zijn. Na de lunch en een wedstrijdbespreking nam Ajax afscheid van alle medewerkers van het hotel en zette de bus koers richting Huizen.

Er werd zaterdag getraind op hoekschoppen en vrije trappen. Er werd zaterdag getraind op hoekschoppen en vrije trappen.
Darko Bodul schampt de bal met zijn hoofd. Darko Bodul schampt de bal met zijn hoofd.
Martin Jol staat de muur bij met wijze raad. Martin Jol staat de muur bij met wijze raad.