Menu
Dagboek De Lutte (6): Bosloop

Dagboek De Lutte (6): Bosloop

De geplande veldtraining werd woensdagmorgen vervangen door een bosloop. Omdat een aantal Ajacieden kampte met wat lichte pijntjes, mocht de selectie door de mooie omgeving van het Lutterzand rennen. Kijk hier voor de foto's.

De groep begint aan de bosloop in het Lutterzand. De groep begint aan de bosloop in het Lutterzand.
De Ajacieden mochten zelf hun tempo bepalen. Zichzelf sparen deden de voetballers niet. John Heitinga voert de kopgroep aan. De Ajacieden mochten zelf hun tempo bepalen. Zichzelf sparen deden de voetballers niet. John Heitinga voert de kopgroep aan.
Kennedy had geen gezelschap tijdens het rennen. Kennedy had geen gezelschap tijdens het rennen.
Jaap Stam, George Ogararu, Thomas Vermaelen en Klaas Jan Huntelaar hadden er een prima tempo inzitten. Jaap Stam, George Ogararu, Thomas Vermaelen en Klaas Jan Huntelaar hadden er een prima tempo inzitten.
Doutie maakte weer een nieuw aspect van een Ajax-trainingskamp mee: de bosloop. Doutie maakte weer een nieuw aspect van een Ajax-trainingskamp mee: de bosloop.
De Ajacieden luisteren naar de aanwijzingen van (de niet zichtbare) conditietrainer Laurens Ebben. De Ajacieden luisteren naar de aanwijzingen van (de niet zichtbare) conditietrainer Laurens Ebben.
Alfons Groenendijk, die vroeg in de ochtend met Carlo L'Ami en Laurens Ebben ook al gerend had, legt de route af samen met Edgar Davids en Vurnon Anita. Alfons Groenendijk, die vroeg in de ochtend met Carlo L'Ami en Laurens Ebben ook al gerend had, legt de route af samen met Edgar Davids en Vurnon Anita.
Urby Emanuelson, Robbert Schilder en Wesley Sneijder in volle vaart. Urby Emanuelson, Robbert Schilder en Wesley Sneijder in volle vaart.
Gabri werkt aan zijn toch al aanzienlijke loopvermogen. Gabri werkt aan zijn toch al aanzienlijke loopvermogen.