Menu
Dagboek De Lutte (7): Even wakker worden met een bosloop

Dagboek De Lutte (7): Even wakker worden met een bosloop

Daags na de monsterzege op sv De Lutte (18-0) begonnen de Ajacieden hun werkdag met een bosloop. Deze keer niet zo intensief als de eerste keer, maar net als een dag eerder twee grote rondes door 't Lutterzand. Zo werden de Ajax-spelers langzaam wakker in het Twentse woud.

Terwijl de meeste leden van de begeleidingsstaf de kranten doornamen - op zoek naar nieuws over Zidane, het schandaal in Italië, het trainingskamp van Ajax in De Lutte en ander Nederlands voetbalnieuws - zette de selectie, samen met trainers Alfons Groenendijk en Frank de Boer zich onder leiding van Laurens Ebben in beweging.

In twee grote ronden door het bos liepen de Ajax-spelers de wedstrijd van de avond ervoor uit de benen. Het was de eerste in een serie van drie 'trainingsmomenten'. Om 11:30 uur traint de selectie op het veld van sv De Lutte en vanavond om 19:30 bindt Ajax de strijd aan met hoofdklasser HHC in Hardenberg.

Voor trainers Groenendijk en De Boer waren de twee rondes nog niet genoeg. Zij lieten de bus zonder hen vertrekken en gingen rennend terug naar Landhuishotel De Bloemenbeek.