Menu
Dagboek Turkije (11): Zonnige training

Dagboek Turkije (11): Zonnige training

Onder een heerlijk zonnetje en zacht briesje werkte het team van trainer Frank de Boer een lange training af. Vanaf de tribune bekeken onder andere directieleden Rik van den Boog en Henri van der Aat en leden van de Raad van Commissarissen Frank Eijken en Jan Haars de oefensessie.

Frank de Boer en zijn assistenten Danny Blind en Hennie Spijkerman schotelden een gevarieerde training voor. De Ajacieden oefenden onder meer op kaatstechnieken, het aannemen van de bal en speelden een intensieve partijvorm.

Darío Cvitanich, die eerder deze week geblesseerd was aan zijn rechterenkel, deed de hele oefensessie mee met de groep. Oleguer trainde voor een deel met de selectie mee. Later werkte hij een individuele training af met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Mounir El Hamdaoui bleef binnen. Hij heeft nog last van zijn knie. Ook Bruno Silva trainde in het krachthonk. Zijn schouder schoot begin van de week uit de kom.

Frank de Boer neemt Miralem Sulejmani apart om hem iets uit te leggen. Frank de Boer neemt Miralem Sulejmani apart om hem iets uit te leggen.

Zaterdagochtend reist Ajax door naar Istanbul voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Galatasaray. Het oefenduel begint om 20:45 uur (19:45 uur Nederlandse tijd) in de Turk Telekom Arena. De wedstrijd is live te volgen op Eredivisie Live.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Louis van de Vuurst: Ajax.nl

André Ooijer dolt met Stekelenburg. Lorenzo Ebecilio kijkt toe. André Ooijer dolt met Stekelenburg. Lorenzo Ebecilio kijkt toe.
Goed drinken is het devies bij zonnige trainingen. Goed drinken is het devies bij zonnige trainingen.
Rob Koster neemt Luis Suarez onder handen. Rob Koster neemt Luis Suarez onder handen.
Rik van den Boog en Henri van der Aat kijken toe bij de training. Rik van den Boog en Henri van der Aat kijken toe bij de training.
Jan Vertonghen wordt de voet dwars gezeten door Luis Suarez. Jan Vertonghen wordt de voet dwars gezeten door Luis Suarez.
Persdag in Belek: De Telegraaf praat met Frank de Boer. Persdag in Belek: De Telegraaf praat met Frank de Boer.
Christian Eriksen praat Ajax Life bij. Christian Eriksen praat Ajax Life bij.
Demy de Zeeuw vertelt zijn verhaal aan VI. Demy de Zeeuw vertelt zijn verhaal aan VI.