Menu
Dagboek Turkije (7): Speciale gasten

Dagboek Turkije (7): Speciale gasten

Tijdens de training donderdagochtend waren er speciale gasten te bekennen op het voetbalveld van het Diamond Cornelia complex. Op de overdekte witte tribune zaten zo’n dertig Turkse sales agents van Ajax’ hoofdsponsor AEGON.

Gewapend met camera’s bekeken de afgevaardigden van Ajax’ hoofdsponsor AEGON uit Antalya de oefensessie. Zij zagen hoe Frank de Boer en assistent-trainers Danny Blind en Hennie Spijkerman een intensieve en gevarieerde training voorgeschotelde.

Darío Cvitanich (enkel) en Oleguer (hamstring) trainden deels met de groep mee. Mounir El Hamdaoui werkte in het krachthonk een oefensessie af. Hij heeft lichte knieklachten en bleef uit voorzorg achter in het hotel. Ook Bruno Silva, die eerder deze week geblesseerd raakte aan zijn schouder, bleef binnen.

De training werd afgesloten met een groepsfoto. De training werd afgesloten met een groepsfoto.

De sessie op het trainingsveld eindigde met een groepsfoto. De sales agents van AEGON werden op de gevoelige plaat gelegd met de Ajax-spelers. Na afloop was ruimte voor handtekeningen en nóg meer foto’s.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Louis van de Vuurst/Ajax.nl

Frank de Boer geeft aanwijzingen aan onder andere Jan Vertonghen. Frank de Boer geeft aanwijzingen aan onder andere Jan Vertonghen.
Luis Suarez gaat op André Ooijer af. Luis Suarez gaat op André Ooijer af.
Siem de Jong draait weg van Rasmus Lindgren. Siem de Jong draait weg van Rasmus Lindgren.
Luis Suarez met enkele Turkse dames en heren van Aegon. Luis Suarez met enkele Turkse dames en heren van Aegon.
Ook met Anita, Ebecilio en Eriksen wilden de sales agents op de foto. Ook met Anita, Ebecilio en Eriksen wilden de sales agents op de foto.