Menu
Daley Blind Talent van het Jaar

Daley Blind Talent van het Jaar

Op de jaarlijkse Vanenavond is Daley Blind verkozen tot Talent van het Jaar. Tijdens de feestelijke bijeenkomst op de Toekomst kreeg elk jeugdteam een herinneringsvaan aan een prachtig seizoen.

Daley Blind is uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De zoon van technisch manager Danny Blind was dit seizoen een van de dragende spelers van de A1 en kwam ook een aantal keer uit voor Jong Ajax. Daley Blind is uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De zoon van technisch manager Danny Blind was dit seizoen een van de dragende spelers van de A1 en kwam ook een aantal keer uit voor Jong Ajax.
Daley Blind wordt toegesproken door hoof jeugdopleiding Jan Olde Riekerink Daley Blind wordt toegesproken door hoof jeugdopleiding Jan Olde Riekerink
Djarno Hofland werd topscorer van de Toekomst. De speler uit de C2 scoorde maar liefst 33 keer. Djarno Hofland werd topscorer van de Toekomst. De speler uit de C2 scoorde maar liefst 33 keer.
De spelers van de C1 tonen hun kampioensschaal De spelers van de C1 tonen hun kampioensschaal
Trots tonen de jongens van de E2 hun beker die ze hebben gewonnen op een toernooi in Portugal. Trots tonen de jongens van de E2 hun beker die ze hebben gewonnen op een toernooi in Portugal.
Bestuurslid Cor van Eijden overhandigt de spelers van de B1 hun vanen. Bestuurslid Cor van Eijden overhandigt de spelers van de B1 hun vanen.
De F-pupillen zijn bijzonder trots op hun vaan! De F-pupillen zijn bijzonder trots op hun vaan!