Menu

Dani alweer uit de gratie bij Benfica

LISSABON (ANP) - Ex-Ajacied Dani is alweer uit de gratie bij zijn nieuwe club Benfica. Amper vier maanden na zijn verhuizing uit Amsterdam is de flamboyante middenvelder om disciplinaire redenen voor onbepaalde tijd geschorst in Lissabon.

Het bestuur van Benfica heeft hem schriftelijk van de strafmaatregel op de hoogte gebracht en hem tevens te verstaan gegeven dat hij beter kan uitkijken naar een andere club.

Dani zou de afgelopen tijd meer dan eens te laat op de training zijn verschenen. Ook zou hij iets te regelmatig in het Portugese nachtleven zijn gesignaleerd. De gedragsproblemen van Dani zijn niet nieuw. De 24-jarige speler moest bij Ajax vertrekken, omdat hij volgens de technische staf niet serieus genoeg met zijn vak bezig was. Schorsing Wamberto teruggebracht GENEVE - De UEFA heeft de schorsing van Wamberto voor Europese duels tergebracht van drie naar één duel. De Braziliaan kreeg de schorsing naar aanleiding van een rode kaart in de utwedstrijd tegen Lausanne. Wamberto vroegtijdig de kleedkamers opzoeken na natrappen. De UEFA besloot tot strafvermindering omdat de reactie van Wamberto begrijpelijk was.