Menu

Daniël de de Ridder ontvangt prijswinnares Rimke

Een 'meet & greet' met een bekende voetballer was de hoofdprijs die de lezeressen van het blad 'Tina' konden winnen met een internetspel dat door Ajax-sponsor ABN AMRO mogelijk was gemaakt. Rimke Braakman was de gelukkige winnares en zij mocht het aanstormende Ajax-talent Daniël de Ridder ontmoeten. Dat zal jaloerse blikken opleveren op het schoolplein!

De lezers van Tina konden via het internet een virtuele winkel opzetten, en zo konden zij kennismaken met het zakendoen. ABN AMRO ondersteunde de jonge ondernemers. Rimke Braakman won de hoofdprijs in het internetspel, en zij wilde graag een dagje rondgeleid worden door de Amsterdam ArenA en Ajacied Daniël de Ridder ontmoeten.

Vrijdagmiddag kreeg de twaalfjarige Rimke de gelegenheid Daniël over een aantal zaken eens goed aan de tand te voelen. Ze moest wel even op hem wachten, want de lunch van de selectie was deze dag wat aan de lange kant. Maar de ontmoeting met Daniël was natuurlijk wel het wachten waard.

Met een eigen velletje vragen bestookte de West-Friese scholiere het Ajax-talent. Van wat voor eten houdt Daniël? Hoe bereidt hij zich voor op een wedstrijd? Van welke andere sporten houdt hij? De jonge middenvelder kreeg genoeg vragen voor zijn kiezen. Enkele antwoorden van hem waren dat hij van andere sporten houdt, maar dan om naar te kijken. Zoals tennis bijvoorbeeld. In die sport is Andy Roddick een van zijn favorieten maar nu de Amerikaan is uitgeschakeld, volgt De Ridder vooral de verrichtingen van Roger Federer.

Het was kortom een enerverende dag voor Rimke die maandag op school ongetwijfeld in het middelpunt van de belangstelling staat.