Menu

Daniël de Ridder geselecteerd voor olympisch elftal

Daniël de Ridder is door Cor Pot opgeroepen voor een vriendschappelijk duel met het Nederlands olympisch elftal. Voor Oranje onder 19 jaar zijn vijf Ajacieden opgeroepen. Raymond Homoet ontving een uitnodiging voor het Antilliaanse elftal.

Het olympisch team, met de Ridder, speelt op 30 maart tegen de leeftijdgenoten van Frankrijk. In het Willem II-stadion in Tilburg wordt om 19.30 uur afgetrapt.

Ruud Gullit, bondscoach van Oranje onder 19 jaar, heeft vijf Ajacieden opgeroepen voor een vriendschappelijke interland tegen Oostenrijk. Dwight Tiendalli, Hedwiges Maduro, Jamal Ait-Mama, Urbi Emanuelson en Ryan Babel hebben de uitnodiging ontvangen. Het jeugdteam speelt eveneens op dinsdag 30 maart in het Hollabrunn-stadion in Oostenrijk. Het duel begint om 18.30 uur.

Raymond Homoet, keeper van de Ajax Zaterdag I, is door bondscoach Pim Verbeek opgeroepen voor het Antilliaanse elftal. Op woensdag 31 maart treedt het Antilliaanse elftal op Curacao aan voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Antigua en Barbuda.