Menu

David Endt presenteert Jaarboek 2002-2003

David Endt, teammanager van Ajax en auteur, presenteerde maandag in de perskamer van de Arena het Jaarboek 2002-2003 aan de selectie. Coach Ronald Koeman nam het eerste exemplaar in ontvangst.

David Endt stelt al jaren met hulp van statisticus Evert Vermeer het Ajax-Jaarboek samen. ,,Ik hoop dat jullie al de speciale momenten die we afgelopen seizoen heben meegemaakt, nog eens teruglezen'', zei Endt tegen de selectie. ,,De cijfers zijn van kampioensgehalte en het was ook een fantastisch jaar.''

Het elfde Ajax Jaarboek beschrijft, aangevuld met statistieken en foto's, het turbulente seizoen 2002-2003, waarin Ajax zo ver kwam in de Champions League.

,,Volgend seizoen wil ik weer een jaarboek maken met een lauwerkrans op de voorkant. Dat betekent namelijk dat we dan weer kampioen zijn geworden'', aldus Endt.

Onder applaus van de selectie bood Endt het eerste exemplaar aan 'schipper' Ronald Koeman aan. Die nam het dankbaar in ontvangst. Vervolgens kregen alle Ajacieden het Ajax Jaarboek 2002-2003.

Titel: Het Officiƫle Ajax Jaarboek 2002 - 2003
Tekst: David Endt
Statistieken: Evert Vermeer
Fotografie: Louis van de Vuurst
Uitvoering: Gebonden