Menu
Davids meteen aan de slag

Davids meteen aan de slag

Edgar Davids bereikte dinsdagmorgen overeenstemming met Ajax en kon vervolgens meteen aan de slag. Vergezeld van zijn nieuwe teamgenoten begaf de middenvelder zich naar het trainingsveld voor een eerste oefensessie.

Edgar Davids maakt grapjes met Mauro Rosales tijdens zijn eerste training. Edgar Davids maakt grapjes met Mauro Rosales tijdens zijn eerste training.
Er was veel belangstelling voor Davids van cameramensen, journalisten en supporters. Er was veel belangstelling voor Davids van cameramensen, journalisten en supporters.
De middenvelder is terug in Amsterdam, bij de club waar het allemaal begon. De middenvelder is terug in Amsterdam, bij de club waar het allemaal begon.
Davids steekt het bruggetje naar het trainingsveld van Ajax over. Davids steekt het bruggetje naar het trainingsveld van Ajax over.
De eerste rondjes als warming-up. De eerste rondjes als warming-up.
Conditietrainer Laurens Ebben praat Davids bij. Conditietrainer Laurens Ebben praat Davids bij.
De routinier wordt dinsdagmiddag om 14.30 uur gepresenteerd aan de pers. De routinier wordt dinsdagmiddag om 14.30 uur gepresenteerd aan de pers.
Het voetbalplezier is af te lezen op het gezicht van Edgar Davids. Het voetbalplezier is af te lezen op het gezicht van Edgar Davids.