Menu
De 'Ajacied van het jaar'... Jij  stemt mee!

De 'Ajacied van het jaar'... Jij stemt mee!

Dit nieuwe voetbalseizoen wordt de verkiezing van 'Ajacied van de wedstrijd' gecombineerd met een verkiezing van 'Ajacied van het jaar'. Iedereen die stemt kan prachtige prijzen winnen!

Hoe werkt het?
Je kan tijdens de wedstrijd stemmen op de beste Ajax speler van die ontmoeting. Die stemmen tellen ook allemaal mee voor de ‘Ajacied van het jaar’ verkiezing. Voor die laatste verkiezing kun je overigens het gehele jaar door je stem uitbrengen. Dat kan tijdens een thuis- of uitwedstrijd zijn, thuis vanaf de bank, in het stadion of onderweg. Je hoeft dus niet bij een wedstrijd aanwezig te zijn. En als je stemt maak je kans op fantastische week- maand of jaarprijzen. Dus stem zo vaak je wilt en verhoog je eigen kans op prijzen!

Zeer eenvoudig!
Het stemmen werkt zeer eenvoudig. Stel op het moment van je keuze een SMS bericht op met de tekst AJAX en vervolgens het rugnummer van de Ajacied waarop je wilt stemmen. Dat bericht stuur je naar 4222. Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar Maxwell dan werkt het als volgt: Stuur het bericht ‘AJAX 5’ naar nummer 4222 (€ 0,55 per ontvangen bericht).

Heel veel prijzen!
Iedere week wordt één van de stemmers door Ajax uitgenodigd om de uitreiking van de ‘Ajacied van de wedstrijd’ bij te wonen en de wedstrijdbal in ontvangst te nemen. Iedere maand maakt één deelnemer kans op het wedstrijdshirt van zijn of haar favoriete speler! En iedereen die meedoet, maakt kans op een superjaarprijs die aan het eind van het seizoen zal worden uitgereikt. Deze prijs houden we nog even geheim.

Deze verkiezingen zijn dit jaar in samenwerking met Ajax, ABN Amro, adidas, AT5 en natuurlijk de Supportersvereniging georganiseerd. Dus: doe mee zo vaak als je wilt en volg de ontwikkelingen en de klassementen op de websites van Ajax (www.ajax.nl), AT5 (www.at5.nl) en in Ajax Life.

Ga naar het klassement
De rugnummers