Menu
De Ajax Kids Tour bij jouw cluppie?

De Ajax Kids Tour bij jouw cluppie?

Voor alle Ajax-fans in de leeftijd 6 t/m 12 jaar gaat de Ajax Kids Club komend jaar weer het hele land door op zoek naar de allergrootste Ajax-fan.

Aan de hand van leuke opdrachten, spelletjes en voetbaloefeningen leg je een parcours af met een enthousiaste Ajax-begeleider.
Afgelopen jaar waren we al te vinden in Aalten, Kampen, Groesbeek, Veenendaal, Rijnsburg, Alphen a/d Rijn, Almere en Heemskerk. Het jaar werd afgesloten met een grote finale op Sportpark De Toekomst in Amsterdam!

Wil je het programma en de foto nog eens terug zien? Ga dan naar: www.ajaxkidstour.nl

Nu ook Ajax zich langzaam maar zeker gaat klaarmaken voor het nieuwe voetbalseizoen, gaat ook de Ajax Kids Club op zoek naar nieuwe locaties bij voetbalclubs door het hele land.
Ben jij lid van de Ajax Kids Club en wil je graag dat de Ajax Kids Tour bij jouw club langs komt? Geef je club dan nú op! Onder alle inzendingen selecteren we acht clubs, waar de Ajax Kids Tour komend seizoen gaat plaatsvinden.

De periodes waarop de Ajax Kids Tours gaan plaatsvinden zijn in de herfstvakantie 2012 (tussen 15 oktober en 26 oktober) en in de voorjaarsvakantie 2013 (tussen 18 februari en 1 maart)
De enige voorwaarde waaraan de club moet voldoen is dat er kunstgras aanwezig is op het hoofdveld. Op die manier kan de Ajax Kids Tour altijd, bij ieder weertype door gaan.

Geef je club op en misschien komen we dan komend seizoen wel op jouw club langs met de Ajax Kids Tour!