Menu
De Boer overhandigt eerste Ajax-fiets

De Boer overhandigt eerste Ajax-fiets

Een mooi beeld vrijdagmiddag in de Amsterdam ArenA: Frank en Ronald de Boer kwamen per Ajax-fiets het stadion binnenrijden. De fietstocht had alles te maken met een promotieactie van een bijzonder product uit de Official Ajax Fanshop. Het eerste exemplaar was voor een prijswinnaar die er met een door Frank en Ronald gesigneerde Ajax-fiets vandoor ging.

Twee dagen voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen kwam Frank de Boer per fiets op het ArenA-dek aan. Een ongewoon beeld, aangezien de coach van Ajax normaal gesproken in zijn auto bij het stadion arriveert. Het sportieve uitstapje op de Ajax-fiets krijgt hopelijk snel navolging van Ajax-fans die ook op deze oer-Hollandse wijze naar de ArenA komen. De fiets van de winnaar is vooralsnog te onderscheiden de handtekeningen van de beroemdste voetbaltweeling ter wereld. Wellicht zetten ze hun krabbel binnenkort opnieuw op een gloednieuwe Ajax-tweewieler.

De Ajax-fiets is verkrijgbaar in de Official Ajax Fanshop.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Bestel de Ajax-fiets online

Frank en Ronald de Boer kwamen per fiets de ArenA binnen. Frank en Ronald de Boer kwamen per fiets de ArenA binnen.
Frank de Boer zet zijn krabbel op de gloednieuwe Ajax-fiets. Frank de Boer zet zijn krabbel op de gloednieuwe Ajax-fiets.
De Ajax-fiets, inclusief handtekeningen van Frank en Ronald de Boer. De Ajax-fiets, inclusief handtekeningen van Frank en Ronald de Boer.
Frank en Ronald de Boer met de prijswinnaar. Frank en Ronald de Boer met de prijswinnaar.