Menu
De Boer reikt middenstip uit

De Boer reikt middenstip uit

Frank de Boer heeft vrijdag na de training de kampioensmiddenstip van het veld van de Amsterdam ArenA overhandigd aan de 14-jarige Stijn uit Soest. De jonge Ajax-fan won de middenstip met zijn inzending voor de #AjaxOpenDag-actie. ,,Zorg goed voor 'm”, drukte De Boer de prijswinnaar op het hart.

Het grasteam van de Amsterdam ArenA had de middenstip van het afgelopen kampioensjaar deze zomer goed onderhouden. De stip hoefde vrijdagochtend alleen nog een beetje bijgekalkt te worden en kon toen vervoerd worden naar de Toekomst. Prijswinnaar Stijn nam voor de uitreiking met zijn broertje Joppe en zijn ouders een kijkje bij de training van Ajax. Toen de oefensessie van de landskampioen erop zat kwam Frank de Boer richting Stijn en zijn familie voor de officiële overhandiging. ,,Zorg er goed voor”, zei De Boer met een knipoog. ,,Ik hoop dat jullie een mooi plekje voor hem gereserveerd hebben.”

Dat mooie plekje komt er zeker. De stip van het laatste veld van afgelopen seizoen komt in de tuin van Stijn. ,,Misschien wel met een hekje er omheen”, voegde zijn vader toe. Stijn en zijn broertje beleefden ondertussen een topdag op de Toekomst. Want buiten de ontvangst van de middenstip en de ontmoeting met Frank de Boer, namen ook alle spelers van Ajax uitgebreid de tijd om met de jongens op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Wat één tweetje je allemaal niet kan opleveren…

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Prijswinnaar Stijn (links) en zijn familie krijgen de voogdij over de kampioensmiddenstip. Prijswinnaar Stijn (links) en zijn familie krijgen de voogdij over de kampioensmiddenstip.
,,Zorg goed voor de stip", drukte Frank de Boer de nieuwe eigenaren op het hart. ,,Zorg goed voor de stip", drukte Frank de Boer de nieuwe eigenaren op het hart.