Menu
De dag na #ajapsv en nog 1 april ook... dan krijg je dit!

De dag na #ajapsv en nog 1 april ook... dan krijg je dit!

De Ajacieden stonden de dag na de heerlijke zege op PSV weer gewoon op het trainingsveld. Nou ja, gewoon… Op deze 1e dag in april werden sommige spelers slachtoffer van de practical jokes van hun ploeggenoten.

En toen stond daar ineens een in plastic gewikkelde auto op het parkeerterrein van de Toekomst. Van welke speler? En wie was er verantwoordelijk voor het inpakken? De laatste vraag bleek uiteindelijk makkelijker te beantwoorden dan de eerste vraag, want op social media ging al snel een foto rond van ene Daley B. die druk bezig was de Mercedes in te pakken. Maar van wie de auto nou is, is nog altijd een mysterie. Volgens de laatste berichten staat-ie nog steeds in het plastic.

Safe trip home Kas! 🚙💨#1april pic.twitter.com/liPA9rPoCw

— AFC Ajax (@AFCAjax) 1 april 2019

Even verderop was een andere Mercedes verplaatst naar de steile power hill. Slachtoffer: Kasper Dolberg. "Ik weet 100 procent zeker dat het Lasse Schöne is", zegt de Deense spits met een verbaasde glimlach op zijn gezicht. "Hij is al weg, dus ik kan 'm nu niet terugpakken. Maar dat komt volgend jaar wel!"

Plezier op het veld
Tussen de auto-avonturen door werd er getraind, en vooral veel plezier gemaakt. Wat wil je ook, de dag na PSV-thuis: de wedstrijd waarin Ajax met 10 man kwam te staan, meteen de 1-1 incasseerde, maar toch de zege uit het vuur sleepte. Er waren alleen maar vrolijke gezichten te zien op het trainingsveld.

Een dubbele panna bij Erik ten Hag tijdens de rondo droeg nog een extra steentje bij aan de jolige sfeer. De coach kon er ook om lachen. Het team mag nog heel even ontspannen (24 uur genieten van een mooie zege, zo luidt zijn regel), voordat de knop weer helemaal om gaat naar woensdag: FC Emmen - Ajax.

Two nutmegs for the boss...

This must be the first of April! 😅#ajapsv pic.twitter.com/oGKcoyM7wt

— AFC Ajax (@AFCAjax) 1 april 2019

Meer 1 april: Check onze stories op Instagram
Bekijk ook:
Highlights Ajax - PSV

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst