Menu
De Jong en Blind trainen met de bal

De Jong en Blind trainen met de bal

Een rustige dag vandaag op het trainingsveld van AFC Ajax. De internationals zijn uitgevlogen en van de thuisblijvers verscheen lang niet iedereen buiten. Siem de Jong en Daley Blind waren er wel. Zij werkten met Pim van Dord aan hun herstel en deden ook wat baloefeningen.

Davy Klaassen, Danny Hoesen en Jasper Cillessen bleven het langst op het trainingsveld op de dag na het gelijkspel tegen FC Groningen. Klaassen en Hoesen werkten onder leiding van Dennis Bergkamp af op het doel van Cillessen. De meeste spelers die zondag in de basis stonden hielden het bij uitloopoefeningen. De Ajacieden zijn dinsdag vrij. Woensdag en donderdag staan de volgende twee oefensessies op het programma.

Tekst: Ajax.nl
Foto’s: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Siem de Jong en Daley Blind trainden maandag apart van de groep met Pim van Dord. De bal kwam er ook weer aan te pas. Siem de Jong en Daley Blind trainden maandag apart van de groep met Pim van Dord. De bal kwam er ook weer aan te pas.
Rekken en strekken de dag na de wedstrijd tegen FC Groningen. Rekken en strekken de dag na de wedstrijd tegen FC Groningen.
Danny Hoesen maakt af op het doel. Danny Hoesen maakt af op het doel.
Een hoge volley van Davy Klaassen. Een hoge volley van Davy Klaassen.
Jasper Cillessen werd flink op de proef gesteld door Klaassen en Hoesen. Jasper Cillessen werd flink op de proef gesteld door Klaassen en Hoesen.
Dennis Bergkamp geeft instructies aan Klaassen en Hoesen. Dennis Bergkamp geeft instructies aan Klaassen en Hoesen.