Menu
De Jong krijgt Playstation Vita

De Jong krijgt Playstation Vita

Vijf Ajacieden die zich eerder deze maand hadden ingezet voor SONY hebben vrijdag als dank daarvoor een SONY Playstation Vita ontvangen. Eefke Ruijgrok, van SONY Marketing, kwam langs op sportcomplex de Toekomst om dit nieuwe stukje SONY-techniek te overhandigen. Ajax-topscorer Siem de Jong nam de veelzijdige, draagbare spelcomputer namens de Ajacieden dankbaar in ontvangst.

Voor de Ajax-fans die nog niet bekend is met de Playstation Vita, geeft Ruijgrok wat meer product-informatie. ,,De PS Vita speelt games van PlayStation 3-kwaliteit en dat in de palm van je hand. Met de PS Vita speel je FIFA zoals je gewend bent van de PS3 gewoon onderweg, bijvoorbeeld in de bus naar een uitwedstrijd.”

De PS Vita heeft een nieuwe besturingsmogelijkheid, immers niet alleen twee analoge sticks, maar ook een touchscreen, een achter touchpad en bewegingssensoren. Deze nieuwe besturingsmogelijkheden bieden de spelers een geheel nieuwe manier van het spelen van games.
Met de PS Vita WiFi + 3G is men altijd en overal bereikbaar dankzij het razende snelle 3G-netwerk. Daarnaast biedt de PS Vita een app die PS Vita bezitters in de directe omgeving de mogelijkheid om elkaar game-gifts te sturen.

Meer informatie over de SONY Playstation Vita