Menu
De Kamps verlengt contract

De Kamps verlengt contract

Ajax en Joeri de Kamps hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2013. De nieuwe en verbeterde verbintenis loopt tot en met 30 juni 2016.

De linksbenige verdedigende middenvelder werd op 10 februari 1992 geboren in Amsterdam. De speler doorliep sinds 2000-2001 de jeugdopleiding van Ajax en maakt sinds vorig seizoen deel uit van de selectie van Jong Ajax. Als 8-jarige maakte de Amsterdammer de overstap van SV Diemen naar Ajax. ,,Ik ben lang geblesseerd geweest en hier spreekt vertrouwen uit’’, vertelt De Kamps na het ondertekenen van zijn nieuwe contract.

De Kamps werd op de Toekomst geflankeerd door zijn vriendin, vader De Kamps en Marc Overmars. De Kamps werd op de Toekomst geflankeerd door zijn vriendin, vader De Kamps en Marc Overmars.

Ajax’ directeur voetbalzaken Marc Overmars kijkt met de middenvelder mee en voorziet de paperassen ook van krabbels. Hetzelfde doet iets later algemeen directeur Michael Kinsbergen. ,,Het is een doel om zo snel mogelijk bij het eerste te komen’’, vervolgt De Kamps. ,,Ik hoop volgend seizoen bij het eerste aan te sluiten. Als klein jongetje was het al een droom om bij Ajax te voetballen. Mooi dat ik nu nog langer aan de club ben verbonden.’’

Houd Ajax TV in de gaten voor een uitgebreid interview met Joeri de Kamps plus een toelichting van directeur voetbalzaken Marc Overmars.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Klik hier om naar de website van Ajax TV te gaan

,,De Kamps heeft als middenvelder power, drive plus een goede dosis agressie'', karakteriseerde Overmars de middenvelder voor de camera van Ajax TV. Later vandaag vertelt Overmars op Ajax TV meer over het nieuwe contract van de Amsterdammer. ,,De Kamps heeft als middenvelder power, drive plus een goede dosis agressie'', karakteriseerde Overmars de middenvelder voor de camera van Ajax TV. Later vandaag vertelt Overmars op Ajax TV meer over het nieuwe contract van de Amsterdammer.