Menu
De Lutte (1): De aankomst

De Lutte (1): De aankomst

Ajax arriveerde maandagmiddag na een busrit van ongeveer twee uur bij Landhuishotel de Bloemenbeek in De Lutte. De ploeg van Marco van Basten verblijft tot zaterdag in het Overijsselse dorp. Nieuwe aanwinst Ismaïl Aissati is ook mee.

Ismaïl Aissati stapt uit de bus voor zijn eerste Ajax-trainingskamp. Ismaïl Aissati stapt uit de bus voor zijn eerste Ajax-trainingskamp.

Naast Aissati kwam er nog een nieuw gezicht de bus uit bij aankomst: Jong Ajax-keeper Sergio Padt. Hij is meegenomen als derde doelman. Ook Klaas Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg hebben zich bij de selectie gevoegd. Zij hadden vanwege deelname aan EURO 2008 een week langer vakantie. ,,Ik heb zin om te beginnen”, zei Klaas Jan Huntelaar, die tijdens zijn vakantie hoorde dat hij komend seizoen aanvoerder is van het elftal. ,,Dat is mooi, echt een hele eer.”

De spelers die naar de Olympische Spelen gaan - Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Kenneth Vermeer en Urby Emanuelson - zijn er niet bij in De Lutte. Albert Luque ontbreekt ook. Hij heeft in de wedstrijd tegen Noordwijk een heupblessure opgelopen.

Maandagavond om 18.00 uur staat voor de Ajacieden een training op het programma op het terrein van SV De Lutte.