Menu
De Lutte (12): Laatste dag

De Lutte (12): Laatste dag

Ajax trainde zaterdagochtend voor de laatste keer op de velden van sv De Lutte. Er was water, veel water voor de spelers plus fiijne oefeningen én klompen voor de trainer.

Even na half twaalf, bij de start van de laatste ochtendtraining van de trainingsweek in De Lutte, sprak trainer Marco van Basten zijn mannen voor het laatst toe op Luttense bodem. Even na half twaalf, bij de start van de laatste ochtendtraining van de trainingsweek in De Lutte, sprak trainer Marco van Basten zijn mannen voor het laatst toe op Luttense bodem.
Net als vrijdag was ook zaterdag sprake van een warme dag. Een zeer warme dag zelfs. Mitchell Donald zocht, net als veel van zijn ploeggenoten, tijdens de pauzes verkoeling onder de waterstraal uit een bidon. Net als vrijdag was ook zaterdag sprake van een warme dag. Een zeer warme dag zelfs. Mitchell Donald zocht, net als veel van zijn ploeggenoten, tijdens de pauzes verkoeling onder de waterstraal uit een bidon.
Ondanks de bloedhitte werd ook gewoon weer keihard gewerkt. Jeffrey Sarpong probeert hier de bal te veroveren op Javier Martina. Ondanks de bloedhitte werd ook gewoon weer keihard gewerkt. Jeffrey Sarpong probeert hier de bal te veroveren op Javier Martina.
Ook de keepers leverden de gebruikelijke trainingsarbeid. Maarten Stekelenburg trainde kort apart met René Wormhoudt. De licht geblesseerden Bruno Silva en Laurent Delorge trainden op een bijveld apart met de fysiotherapeuten. Ook de keepers leverden de gebruikelijke trainingsarbeid. Maarten Stekelenburg trainde kort apart met René Wormhoudt. De licht geblesseerden Bruno Silva en Laurent Delorge trainden op een bijveld apart met de fysiotherapeuten.
De Ajacieden besloten de laatste training met het uitdelen van handtekeningen. Ook werden weer veel foto's gemaakt. De Ajacieden besloten de laatste training met het uitdelen van handtekeningen. Ook werden weer veel foto's gemaakt.
Kort na de training ontving Van Basten uit handen van sv De Lutte-bestuurslid Nico Weda een paar klompen. 'Marco veel succes' is de tekst op een van de klompen. De trainer kreeg ook klompjes mee voor zijn kinderen. Voorzien van de kadootjes verlieten de trainers, spelers en leden van de technische staf het mooie sportpark van de amateurclub. Vanavond wordt de trainingsweek afgesloten met de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Team Jaap Stam. De wedstrijd begint om 20.30 uur en wordt gespeeld in het nieuwe stadion van FC Zwolle. Kort na de training ontving Van Basten uit handen van sv De Lutte-bestuurslid Nico Weda een paar klompen. 'Marco veel succes' is de tekst op een van de klompen. De trainer kreeg ook klompjes mee voor zijn kinderen. Voorzien van de kadootjes verlieten de trainers, spelers en leden van de technische staf het mooie sportpark van de amateurclub. Vanavond wordt de trainingsweek afgesloten met de vriendschappelijke wedstrijd tegen het Team Jaap Stam. De wedstrijd begint om 20.30 uur en wordt gespeeld in het nieuwe stadion van FC Zwolle.