Menu
De Lutte (5): De bosloop

De Lutte (5): De bosloop

Dag drie van het trainingskamp in De Lutte begon met een looptraining bij natuurgebied Lutterzand. En dat was best zwaar na de wedstrijd van dinsdagavond. Bekijk hier de foto’s.

Als een waar peloton begon de selectie rond 10.30 uur aan de looptraining in natuurgebied Lutterzand. Als een waar peloton begon de selectie rond 10.30 uur aan de looptraining in natuurgebied Lutterzand.
In Lutterzand is het alleen maar klimmen en dalen. De paden zijn amper vlak. In Lutterzand is het alleen maar klimmen en dalen. De paden zijn amper vlak.
Dennis Rommedahl heeft niet alleen een goede sprint in de benen. Ook bij de bosloop gaat hij voorop. Dennis Rommedahl heeft niet alleen een goede sprint in de benen. Ook bij de bosloop gaat hij voorop.
De bostraining is niet de enige arbeid die de Ajacieden vandaag moeten verrichten. Woensdagavond staat er weer een veldtraining op het programma. De bostraining is niet de enige arbeid die de Ajacieden vandaag moeten verrichten. Woensdagavond staat er weer een veldtraining op het programma.
Na een dik uur zat de training erop. Vanzelfsprekend mocht niemand de bus in met vieze schoenen. Na een dik uur zat de training erop. Vanzelfsprekend mocht niemand de bus in met vieze schoenen.