Menu
De Lutte bedankt (weer)!

De Lutte bedankt (weer)!

De Ajacieden van trainer Frank de Boer namen vrijdagavond afscheid van SV De Lutte. De intensieve trainingsweek wordt zaterdag echt afgesloten met een vriendschappelijke ontmoeting (aftrap 16:00 uur) tegen FC Emmen. De gastvrije ontvangst van de Luttenaren was ook dit jaar weer hartverwarmend.

De laatste groepstraining op het sportcomplex van de lokale voetbaltrots verliep nagenoeg vlekkeloos. Nagenoeg, want het blessureleed bij Derk Boerrigter en Rodney Sneijder voorzag de slotsessie alsnog van een klein ravelrandje. Boerrigter voltooide de vrijdagtraining (onder de ogen van zijn ouders) individueel trainend met fysiotherapeut Frank van Deursen. Sneijder begon wel met de groep, maar brak deze kort daarop alweer af. Vergezeld door fysio Jos Kortekaas zocht de 'kleine' Sneijder het spelershotel De Bloemenbeek alweer op. In het karakteristieke en luxe hotel waren Theo Janssen, Thulani Serero, Kenneth Vermeer en Jeroen Verhoeven achtergebleven. De Ajacieden werd rust gegund. Ook Jan Vertonghen mocht het rustig aan doen. De Belg bekeek de middagtraining vanuit de dug-out.

De vele Ajax-fans die op de training waren afgekomen, kregen vroeg op de avond waarnaar lang werd gesmacht. Handtekeningen en soms zelfs 'exclusieve' fotomomentjes met een favoriete Ajacied. Voor je het weet wacht je weer een jaar op een nieuwe kans...

De Lutte bedankt! En wie weet tot 2012!

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/ Louis van de Vuurst

Derk Boerrigter trainde individueel met fysio Frank van Deursen. Derk Boerrigter trainde individueel met fysio Frank van Deursen.
Assistent-trainer Dennis Bergkamp speelde mee met de oefenpartij. Assistent-trainer Dennis Bergkamp speelde mee met de oefenpartij.
Rodney Sneijder raakte al vroeg geblesseerd en keerde terug naar De Bloemenbeek. Rodney Sneijder raakte al vroeg geblesseerd en keerde terug naar De Bloemenbeek.
Mooie 'fotomomenten' na afloop van de laatste training bij SV De Lutte. Mooie 'fotomomenten' na afloop van de laatste training bij SV De Lutte.
Handtekeningen en foto's 'scoren' van de Ajacieden in De Lutte. Handtekeningen en foto's 'scoren' van de Ajacieden in De Lutte.