Menu
De Sa tekent contract tot 2016

De Sa tekent contract tot 2016

Ajax heeft jeugdspeler Lesley de Sa gecontracteerd. De speler uit de A1 werd op 2 april 1993 geboren in Woerden. De aanvaller, die sinds 2002 in de jeugdopleiding van Ajax speelt, tekent een contract dat loopt tot en met 30 juni 2016. Het contract gaat in per 1 juli 2012.

De Sa maakte op 21 september 2011 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in de bekerwedstrijd v.v. Noordwijk - Ajax (1-3), waarin hij één maal tot scoren kwam.

De aanvaller van Ajax A1 had zijn hele familie naar de contractondertekening meegenomen. Met liefst elf man sterk kwam De Sa vrijdagochtend de Amsterdam ArenA binnen. ,,Dit is een heel bijzondere dag. Daar wilde ik graag mijn familie en een paar goede vrienden bij hebben.” De buitenspeler ziet zijn eerste profcontract als een mooie bekroning op tien jaar jeugdopleiding bij Ajax. ,,Hier doe je het uiteindelijk allemaal voor. Dit smaakt absoluut naar meer.”

Tekst en foto's: Ajax.nl

De Sa temidden van A1-coach Fred Grim en commercieel directeur Henri van der Aat. De Sa temidden van A1-coach Fred Grim en commercieel directeur Henri van der Aat.
De Sa had zijn hele familie meegenomen naar de ArenA. De Sa had zijn hele familie meegenomen naar de ArenA.