Menu
De schaal is in de ArenA

De schaal is in de ArenA

Ajax kan woensdagavond het 31ste landskampioenschap veroveren. De Ajacieden hebben in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo aan een punt voldoende om zich officieel kampioen te noemen. KNVB-directeur betaald voetbal Bert van Oostveen arriveerde kort na 18:00 uur in de ArenA. Met de meest begeerde schaal van Nederland in de achterbak van zijn bolide.

Net als afgelopen zondag op het parkeerterrein van de Grolsch Veste toonde Van Oostveen de blinkende schaal aan het verzamelde fotojournaille en de cameramannen die een glimp wensten op te vangen. ,,Ik heb mijn auto vanmiddag ook speciaal nog even gewassen,'' verklaarde de KNVB-directeur met een knipoog op zijn, ook al, glimmende auto.

Kort na de aankomst van de kampioensschaal druppelden ook de spelers van VVV-Venlo de catacomben binnen. De Ajacieden waren uiteraard al veel eerder in de catacomben te vinden van de ArenA. De selectie van Frank de Boer bereidde zich woensdag in alle rust voor op de naderende krachtmeting met VVV-Venlo. Ajax - VVV-Venlo begint om 20:00 uur en is uitverkocht.

Volg de kampioenswedstrijd in de ArenA via Eredivisie Live en Twitter @AFCAjax.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Volg #ajavvv van minuut tot minuut via Twitter @AFCAjax