Menu
De snelste stijgers van Mister Ajax

De snelste stijgers van Mister Ajax

De spanning voor de laatste wedstrijd van de competitie was te snijden. Helaas is de wens van iedere Ajax fan, ondanks een uitstekend seizoen, niet uitgekomen! Donderdag volgt een tweede finale! Ook de spanning bij de unieke Mister Ajax fangame wordt met de dag groter.

Na een forse daling is Ibrahimovic-9, hij stond vorige week nog 19e!, de snelste runner-up en staat nu met stip op nummer 2, samen met Blance, Stanleyhier, SamAjax, Thomwtrs, deechteajaxied, DavorDemo, en Bartvl 80, de belangrijke mogelijke winnaars.

Door actief en slim te handelen, en op het juiste moment hun stemmen uit te brengen, hebben deze deelnemers bewezen dat bijna alle deelnemers nog een topklassering kunnen bemachtigen!

De nummer 1 van vorige week, Vizzie, eriksen23, Arjen123, AFCAjax, Nickname, Adrian, Klynmns, Danny84, en Thomas Evers, zijn gezakt, maar ook zij zullen zich zeker gaan richten op een topklassering.

De eindwinnaar van de Mister Ajax fangame, zal aan het einde van het spannende slot van de competitie, 24 uur na de tweede finale wedstrijd van de KNVB beker, bekend worden gemaakt. Deze Mister Ajax 2010 ontvangt twee VIP Seats en een VIP parkeerplaats voor de eerste thuiswedstrijden van Ajax in het nieuwe seizoen.

Wie wordt de meest waardevolle speler 2010 van Ajax?
Na de overwinning van Ajax in de eerste bekerfinale op Feyenoord staat Suarez stevig op de eerste plaats, maar zal Stekelenburg (nu het langst koploper) toch het meest waardevolle spelersaandeel worden?

Kortom, het is nog niet gespeeld… De laatste wedstrijd van het seizoen zal ongemeen spannend zijn voor de deelnemers van Mister Ajax, het online spelers aandelen spel!

Mister Ajax! is een nieuwe online game waarbij de deelnemer kan handelen in de spelers van de selectie van Ajax. Door zich aan te melden ontvangt de deelnemer een aankoopbudget. Hiermee kunnen direct spelers worden gekocht. De deelnemer kan door slim en tactisch zijn selectie spelers(aandelen) samen te stellen een goede uitgangspositie verkrijgen. Deze selectie van spelers wordt het kapitaal van de deelnemer. De prestaties van de spelers in en om het veld en tijdens de trainingen, bepalen de waarde van de spelers en dus ook de waarde van de spelersportefeuille van de deelnemer.

Mister Ajax is een initiatief en onderdeel van “The European Icon League”. De overkoepelende league waarbij een aantal Europese topclubs/Iconen zijn aangesloten.