Menu
De voordelen van Mijn Ajax Kaart

De voordelen van Mijn Ajax Kaart

Ajax heeft als eerste club in Nederland de gegevens van alle kaarthouders online beschikbaar gesteld. Na registratie kunnen alle SCC-houders, SVA-leden en Club Cardhouders hun gegevens via de website van Ajax inzien. Ook de leden van Ajax Jonge Schare en de Ajax Kids Club kunnen inloggen. Daardoor heb je jouw gegevens altijd en overal beschikbaar.

Via mijnajaxkaart.ajax.nl kun je jouw persoonlijke gegevens inzien en eventueel wijzigen. Dit is bijvoorbeeld handig als je gaat verhuizen. Ook kan je online een duplicaat van je kaart aanvragen in geval van diefstal of verlies.

Dankzij de online beschikbaarheid van je gegevens kan je ook de barcode van je seizoenkaart of supportersclubcard snel terugvinden, ook al je je pas niet bij de hand hebt. Dit is bijvoorbeeld handig als je online tickets wil bestellen voor wedstrijden in de UEFA Champions League of de KNVB Beker.

Zoals bekend is je seizoenkaart meerdere jaren geldig. Via mijnajaxkaart.ajax.nl kun je zien of je betaling voor het nieuwe seizoen in orde is. Op die manier ben je er zeker van dat je landskampioen Ajax op zondag 14 augustus tegen sc Heerenveen in actie kunt zien.

Tekst en foto: Ajax.nl

Naar de website van Mijn Ajax Kaart