Menu
De Zeeuw en Stekelenburg weer terug

De Zeeuw en Stekelenburg weer terug

De selectie van Ajax komt langzaam weer op volle sterkte. Donderdag sloten de Oranje-internationals Maarten Stekelenburg en Demy de Zeeuw weer aan bij de groep. Beide Ajacieden trainden voor het eerst weer mee na de interland van afgelopen zaterdag in en tegen Australië.

De jetlag van de trip Down Under is inmiddels verwerkt, zo zei De Zeeuw rond het middaguur na afloop van oefensessie. De middenvelder van Ajax was blij dat hij weer aan de slag kon. ,,Na een aantal dagen rust is het prettig om weer te trainen. Ik heb goed kunnen herstellen van de reis naar Australië.”

De Zeeuw zag ’s ochtends dat zijn ploeggenoten Luis Suarez en Bruno Silva het woensdagnacht met Uruguay niet hadden gered in de kwalificatiekraker tegen Argentinië. Voor Suarez en Silva resten nu de play-offs op jacht naar een WK-ticket.

De enige Argentijn van Ajax stapte met een goed humeur het veld af. Dario Cvitanich was blij dat zijn landgenoten de kwalificatiemissie met goed gevolg hebben volbracht. ,,Nu is het afwachten of Uruguay zich alsnog via de play-offs zal plaatsen. Mijn land is er gelukkig bij, straks op het WK in Zuid-Afrika.”

Cvitanich probeert Atouba van zich af te schudden. Cvitanich probeert Atouba van zich af te schudden.
De Zeeuw keerde donderdag weer terug op de training. De Zeeuw keerde donderdag weer terug op de training.
Jol overziet de training. Jol overziet de training.
Ajax-middenvelder De Zeeuw aan de bal. Ajax-middenvelder De Zeeuw aan de bal.
Ook Oranje-international Stekelenburg meldde zich donderdag weer in Amsterdam. Ook Oranje-international Stekelenburg meldde zich donderdag weer in Amsterdam.