Menu
De zomervakantie is bijna voorbij

De zomervakantie is bijna voorbij

Aan veel dingen is te merken dat de zomervakantie bijna voorbij is. Half Nederland is alweer aan het werk of aan het nieuwe schooljaar begonnen. Alleen regio Noord (Friesland, Groningen en Noord-Holland) geniet nog van de laatste week vakantie. En dus was het voorlopig voor het laatst druk bij een van de leukste gratis vakantie-uitjes: de openbare Ajax-training op de Toekomst.

Hoewel niet alle Ajacieden aanwezig waren, kregen de aanwezige fans waarvoor ze gekomen waren: doelpunten, foto's en handtekeningen. De internationals die half augustus met hun nationale team in actie zijn gekomen, genoten dinsdag van een extra vrije dag. De overige spelers trainden samen met Jong Ajax, zodat er drie dagen na de gewonnen wedstrijd tegen NAC Breda toch nog een behoorlijk aantal spelers op het trainingsveld stond.

Kolbeinn Sigthórsson (schouder), Eyong Enoh (knie) en Nicolai Boilesen (hamstring) trainden apart van de groep met de fysiotherapeut. Woensdag gaat de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen weer verder. En hoewel de selectie donderdag vrij is, staat er ook die dag iets belangrijks op het programma: de loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League. De spelers en supporters van Ajax kunnen dus nog twee dagen dromen over de mogelijke tegenstanders in het miljoenenbal.

Tekst: Ajax.nl
Foto's: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Eyong Enoh en Kolbeinn Sigthórsson trainden dinsdag apart van de groep. Eyong Enoh en Kolbeinn Sigthórsson trainden dinsdag apart van de groep.