Menu
Debuut Ajax Vrouwen op podium

Debuut Ajax Vrouwen op podium

Daar stond ze dan om 15:30 uur. Op een Amsterdams podium op P2; Daphne Koster, boegbeeld van de Ajax Vrouwen. Samen met trainer Ed Engelkes maakte zij het publiek enthousiast voor het nieuwe vrouwenteam.

De Ajax Vrouwen kregen - voorafgaande aan de presentatie van Ajax 1 - een prachtige introductie op het met Ajax-fans volstromende festivalterrein P2. De speaker haalde trainer Ed Engelkes en sterspeelster Daphne Koster onder luid gejuich het podium op. ,,Dit is hier wel mijn podiumdebuut. Maar eng vond ik het niet", aldus Koster. ,,Dit zijn toch de mooie momenten. Ik heb de ontwikkeling van het opzetten van dit team meegemaakt en nu sta ik op het podium. Helemaal super. Je merkt ook dat het publiek enthousiast reageerde."

De Ajax Vrouwen volgen de presentatie van nabij. De Ajax Vrouwen volgen de presentatie van nabij.

,,Deze eerste kennismaking was fantastisch. Niet alleen de fans zijn top, ook alle mensen rond het team. Het gevoel moet goed zijn en dat is het. Hopelijk komen veel van deze fans ook bij de wedstrijden kijken. We zullen zien, de toekomst zal dat uiwijzen. Voor al die meisjes die voetbalgek zijn, maar ook voor de mannen zijn dit hele leuke wedstrijden."

Foto's: PRO SHOTS/Jasper Ruhe, onderste foto: Ajax.nl

Daphne Koster krijgt op het podium de fans mee. Daphne Koster krijgt op het podium de fans mee.
Misschien dat deze kleine meid later ook wel bij Ajax gaat voetballen. Misschien dat deze kleine meid later ook wel bij Ajax gaat voetballen.