Menu
Debuut Onana, nederlaag Cerny en Sánchez niet in actie

Debuut Onana, nederlaag Cerny en Sánchez niet in actie

Naast de WK-kwalificatiewedstrijd Zweden - Nederland (1-1) stonden er dinsdag ook andere (jeugd)interlands met een Ajax-tintje op het programma.

Debuut Onana voor Kameroen
Andre Onana beleefde dinsdag zijn debuut voor Kameroen. De keeper won met zijn land de oefenwedstrijd tegen Gabon met 2-1.

Dèbut et victoire, une journée inoubliable pour moi. Merci! Debut en la absoluta y victoria, un día inolvidable! 🇨🇲 pic.twitter.com/XV0u8mA4TY

— Andrey Onana (@AndreyOnana) 6 september 2016

Cerny onderuit met Tsjechië O21
Vaclav Cerny verloor met Tsjechië O21 de EK-kwalificatiewedstrijd tegen België met 2-1. De Ajax-aanvaller startte in de basis en werd na 65 minuten bij een 1-1-stand naar de kant gehaald. Denemarken O21 won in diezelfde kwalificatiereeks met 3-1 van Roemenië. Kasper Dolberg, afgelopen weekend nog trefzeker voor de Denen tegen Malta, ontbrak vanwege een blessure.

Sánchez niet in actie
Davinson Sánchez kwam in de nacht van dinsdag op woensdag niet in actie voor Colombia. De Ajax-verdediger zat niet bij de wedstrijdselectie van bondscoach José Pékerman. Colombia verloor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Brazilië met 2-1. Neymar maakte een kwartier voor tijd de winnende treffer.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots