Menu
Deel jouw Ajax-nieuws op Fanreporter

Deel jouw Ajax-nieuws op Fanreporter

Ajax-supporters kunnen hun Ajax-nieuws; moment en/of mening vanaf nu plaatsen op de website Ajax Fanreporter. De fans kunnen dit doen door een tekstueel bericht, foto of video op de website van Ajax Reporter te plaatsen.

Je kunt bijvoorbeeld het laatste gerucht plaatsen, maar ook een recente foto van je bezoek aan de Ajax-training of de Amsterdam ArenA.

Andere supporters kunnen stemmen en reageren op het bericht. Je kunt het bericht ‘liken’ en/of ‘retweeten’. Je kunt je betrokkenheid als fan met al deze middelen verhogen. Je krijgt hier punten voor in de ‘popularity voting’. Deze ‘social score’ is belangrijk, omdat je hiermee hoog in de ranglijst komt.

Door deelname aan de Ajax AEGON Quiz kun je verder nog meer punten voor de ranglijst vergaren.

De supporters die in de top 10 van de overall ranking staan, maken maandelijks kans op een prijs. De jury selecteert op basis van onder andere originaliteit de winnaars. Aan het einde van het seizoen wordt de meest betrokken fan gekozen.

AEGON en Ajax zien graag betrokken Ajax fans en zoeken dan ook vanaf nu de grootste Ajax Fan. Om meer betrokkenheid met Ajax te krijgen, is samen met hoofdsponsor AEGON de Ajax Fanzone verder ontwikkeld met als doel dat jij als Ajacied nog dichter bij onze club kan komen.

Neem snel een kijkje in de nieuwe Ajax fanzone, supported by AEGON.

Tekst: Ajax.nl

Naar Ajax Fanreporter