Menu
Deelnemers AEGON Future Cup 2011

Deelnemers AEGON Future Cup 2011

Het deelnemersveld van de AEGON Future Cup 2011 is bekend. De tweede editie van het internationale jeugdtoernooi voor B-junioren ontvangt tussen 23 en 25 april zeer aansprekende clubs op de Toekomst. Titelverdediger en gastheer Ajax B1 is uiteraard van de partij. Celtic, Ajax Cape Town, DC United en Fluminense zijn nieuw. FC Bayern München, RSC Anderlecht en finalist China Onder 17 waren in 2010 ook al van de partij.

Deelnemers AEGON Future Cup 2011:

AFC Ajax
Ajax Cape Town (Zuid-Afrika)
Celtic (Schotland)
China (o/17)
DC United (Verenigde Staten)
FC Bayern München (Duitsland)
Fluminense (Brazilië)
RSC Anderlecht (België)

De deelnemende ploegen worden verdeeld over twee poules. Zaterdag 23 en zondag 24 april worden de poulewedstrijden gespeeld. Maandag 25 april staat volledig in het teken van de finales.
De AEGON Future Cup wordt gespeeld op sportcomplex de Toekomst. Op het sportcomplex van Ajax zal naast het voetbal ook veel ander vermaak zijn voor de jongere bezoekers. En op zondag 24 april speelt Ajax ook het Eredivisieduel tegen Excelsior in de Amsterdam ArenA. Deze wedstrijd begint om 14:30 uur en zal daarmee naadloos aansluiten op een bezoek aan de AEGON Future Cup eerder die dag.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start via Ajax.nl. Dagkaarten kosten 10 euro per stuk. Het is ook mogelijk om een passe-partout voor alle drie de dagen aan te schaffen. Deze passe-partouts zijn voor 20 euro verkrijgbaar. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot dit internationale voetbalevenement.

Tekst en foto: Ajax.nl