Menu
Deelnemers Mister Ajax winnen VIP-seats

Deelnemers Mister Ajax winnen VIP-seats

Richard Visser (rechts) en Patrick Leuven (links) beleefden zondag een extra bijzondere editie van Ajax - Heracles Almelo. Als tussentijdse koplopers van het online aandelenspel Mister Ajax bekeken zij het duel vanaf een gewonnen VIP-seat in de Amsterdam ArenA. Visser en Leuven beleefden de wedstrijd dus vanaf een ereplek.

Afgelopen week speelde zich, in de aanloop naar Ajax - Heracles een bloedstollende strijd af. De nummers 1 tot en met 7 op de ranglijst hadden allemaal kans op het tussentijdse koploperschap. De strijd werd pas in de laatste seconden beslist. Op het moment waarop de winnaar werd vastgesteld stonden Richard Visser (onder de naam 'Vizzie') en Patrick Leuven ('Ibrahimovic-9') samen aan de kop van de ranglijst. Beide koplopers van dit online aandelenspel – waaraan inmiddels bijna 2500 Ajacieden meedoen – wonnen beide een VIP-seat voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen Heracles Almelo.

De invloed van de met 2 - 0 gewonnen wedstrijd tegen Willem II op de waardes van de spelersaandelen was enorm positief. Omdat er één wedstrijd extra is gepland voor de tweede bekerfinale, tussen Feyenoord en Ajax, zal de eindwinnaar van de Mister Ajax-competitie een etmaal na de laatste Ajax-wedstrijd bekend worden gemaakt. De Mister Ajax 2010 ontvangt twee VIP-seats voor een thuiswedstrijd (met daarbij een parkeerkaart) van Ajax in het komende seizoen.

Met de spannende slotfase van dit voetbalseizoen, loopt ook de spanning op onder de deelnemers aan Mister Ajax. Zoals Ajax door haar goede spel en tomeloze inzet de afgelopen maanden heeft bewezen dat elke achterstand ingehaald kan worden, kan ook elke deelnemer aan Mister Ajax de eindwinnaar worden. Door elke dag deel te nemen en te stemmen op je favoriete speler maak je de grootste kans om winnaar te worden. De Ajacied die na de tweede en beslissende bekerfinalestrijd aan kop staat wint de titel Mister Ajax.

Schrijf je in en doe actief mee, en misschien ben jij wel de nieuwe Mister Ajax!

Mister Ajax is een nieuwe online game waarbij de deelnemer kan handelen in de selectiespelers van Ajax. Door zich aan te melden ontvangt de deelnemer een aankoopbudget. Hiermee kunnen direct spelers worden gekocht. De deelnemer kan door slim en tactisch zijn selectiespelers(aandelen) samen te stellen een goede uitgangspositie verkrijgen. Deze selectie van spelers wordt het kapitaal van de deelnemer. De prestaties van de spelers in en om het veld en tijdens de trainingen, bepalen de waarde van de spelers en dus ook de waarde van de spelersportefeuille van de deelnemer.

Mister Ajax is een initiatief en onderdeel van The European Icon League. De overkoepelende league waarbij een aantal Europese topclubs/Iconen zijn aangesloten.

Klik hier voor meer informatie over Mister Ajax