Menu
‘Derde helft’ Ajax – AZ in Ajax Life café!

‘Derde helft’ Ajax – AZ in Ajax Life café!

Kom je zondag naar Ajax – AZ en wil je na afloop nog niet direct naar huis? Ga dan naar het Ajax Life café, in Vak 111 in de Amsterdam ArenA!

Het Ajax Life café is zowel voor als na de wedstrijd geopend. Kort na het laatste fluitsignaal zie je de reactie van een speler op het veld én de persconferentie met Martin Jol en AZ-trainer Dick Advocaat op de televisie in het Ajax Life café, dat in Vak 111 in de ArenA is gevestigd. Ook is er een optreden van zanger Pière van Dam. Kortom; alle reden om na afloop van Ajax – AZ je bezoek aan de Amsterdam ArenA met een ‘derde helft’ te verlengen.

Het Ajax Life café is voor iedereen met een geldig ticket voor de wedstrijd Ajax – AZ toegankelijk. Na afloop kun je op vertoon van je ticket via ingang D naar binnen. Supporters die op de eerste ring aan de Noord- of Oostzijde van de Amsterdam ArenA zitten, kunnen binnendoor lopen richting het Ajax Life café.

Kom naar het Ajax Life café, een mooie gelegenheid om de (verkeers)drukte direct na afloop te ontlopen en nog even na te borrelen tijdens de ‘derde helft’.

Ajax – AZ begint zondag om 12.30 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Foto: Ajax.nl

Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop