Menu
Deze week op Ajax TV

Deze week op Ajax TV

Er valt voor alle Ajacieden deze week weer heel veel te zien en te genieten op Ajax TV. Van maandag tot en met zaterdag besteedt Ajax TV uitgebreid aandacht aan het verleden, heden en de Toekomst van de club. Deze week onder meer aandacht voor de Europese krachtmeting in Roemenië tussen Timisoara en Ajax. Verder, met het oog op Ajax - FC Utrecht, een reportage over Jan Wouters.

Een overzicht van maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december.

Op maandag 30 november vooral aandacht voor de A-selectie doormiddel van een terugblik op Vitesse – Ajax met Toby Alderweireld. Verder ook beelden van de ochtendtraining van de selectiespelers en een exclusief interview met Martin Jol.

Dinsdag 1 december krijgt het Toekomstjournaal weer uitgebreid aandacht. Zowel de A1 als A2 van Ajax komt aan bod. Verder een portret van Jong Ajacied Danilo.

Woensdag 2 december blikt Ajax TV vooruit op het Europa Leagueduel Timisoara – Ajax, dat ’s avonds gespeeld wordt. Ook wordt het item ‘Top 10 goals: Roemenen’ uitgezonden. Verder aandacht voor Jong Ajax – Jong Helmond Sport, inclusief reactie van coach Pieter Huistra. Tot slot portret van Hans Bijvank. Al sinds jaar en dag een vertrouwd gezicht op de Toekomst bij Ajax.

De donderdag staat vrijwel geheel in het teken van Timisoara - Ajax. Donderdag 3 december een uitgebreide terugblik op het Europa League-duel Timisoara – Ajax met een samenvatting van de wedstrijd en reacties van de Ajacieden. Verder een reportage over de Ajax Sponsordag.

Vanaf vrijdag 4 december wordt vooruitgeblikt op de komende krachtmeting – dit keer in competitieverband – met FC Utrecht. Zondag gaat Ajax in de Domstad op bezoek bij de plaatselijke FC. Ajax TV heeft vrijdag ruimschoots aandacht voor het heden en verleden van FC Utrecht – Ajax. Zo komt onder meer Jan Wouters aan bod. De assistent-trainer van FC Utrecht heeft een Ajax-verleden.

Op zaterdag 5 december worden de leukste en meest spraakmakende items van afgelopen week nogmaals herhaald op Ajax TV.

Maandag 6 december is een uitgebreide samenvatting te zien van FC Utrecht - Ajax. Martin Jol en twee van zijn Ajacieden verzorgen een terugblik op het duel.

Op dinsdag 7 december een kakelvers Toekomstjournaal plus een portret van een Jong Ajacied. Houd Ajax.nl en Ajax TV in de gaten om te zien welke wedstrijden en welke speler er worden uitgelicht.

*Onderwerpen onder voorbehoud

Natuurlijk valt er deze week nog veel meer te zien en te beleven op Ajax TV. Bekijk hier de volledige programmagids van Eredivisie Live.

Hier vind en zie je wanneer Ajax TV wordt uitgezonden.